Kwaliteit en service

Voor kwaliteit en garantie moet je bij ons zijn

Hoofdfoto Couture Collectie

Ook al wordt u overal wat anders verteld, slechte keukens bestaan niet meer. De één zegt dat Duitse keukens het beste zijn, de ander zegt Scandinavische en weer een ander zegt dat Nederlandse keukens het beste zijn. De werkelijkheid is dat al die fabrikanten gebruik maken van dezelfde internationale toeleveranciers en dat de verschillen zitten in de toepassing van luxe of minder luxe materialen. Daarmee zit er amper verschil in kwaliteit, maar vooral in afwerking. Een keuken met een massief eiken front is niets beter dan een keuken met een spaanplaat front, maar de uitstraling is wel luxer. Zo ook met uw werkblad, en eigenlijk geldt dat grotendeels zelfs voor de inbouwapparatuur. Daarom hebben wij ook geen tientallen leveranciers. We hebben er heel bewust voor gekozen om een kleine selecte groep leveranciers om ons heen te verzamelen op basis van eigen ervaring. Prijs-kwaliteitsverhouding en service waren de eerste vereisten waaraan onze leveranciers moesten voldoen, samen met de menselijke factor. Net als u houd ook ik er niet van een nummer te zijn, dus al onze leveranciers ken ik bij naam en toenaam en zonder uitzondering weet ik dat als er een probleem ontstaat dat zij alles in het werk stellen om het op te lossen. Voor u heeft dat een groot voordeel, want u heeft één aanspreekpunt, en wij zorgen dat het opgelost wordt. 
Daarnaast ontstaan veel problemen doordat veel keukenzaken zich niet bezighouden met de werkzaamheden rondom uw keuken. Montage is vaak nog wel mogelijk, voor andere werkzaamheden dient u zelf op zoek te gaan naar vakmensen. Maar wij nemen alles indien gewenst uit handen en geven ook de garantie op de werkzaamheden!
Uiteraard is Thuis in de Keuken aangesloten bij het CBW, de brancheorganisatie die uw belangen beschermt mocht er onverhoopt toch iets niet naar u zin gaan. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is 3 jaar.

Welkom in de Zorgeloze Keuken

Design keuken Rotterdam
Industriële keuken Den Haag