Welkom Thuis

Thuis in de Keuken, Thuis in ieder huis

Img 4831

Al sinds 2016 brengt Thuis in de Keuken als één van de eerste keukenzaken de showroom bij u thuis. Ondertussen is dit concept door velen overgenomen, mede door Corona, maar maar weinigen hebben onze ervaring daarmee, en geen andere zaak gaat zover als wij.
Wat ons tot op de dag van vandaag onderscheidt is de manier waarop we u ontzorgen:
Een keukenverkoop houdt niet op bij de handtekening onder de offerte, dan begint deze pas!
En dat is voor Tidk ook de reden geweest om het vanaf dag 1 anders te willen doen.
Natuurlijk begeleiden we in de keuze van materialen, kleuren en indeling van de ruimte, gebruik makend van de modernste middelen en helemaal afgestemd op uw wensen.
Maar daarnaast hoeft u niet op zoek naar de mensen die uw droomkeuken realiseren zoals hij ontworpen is, wij hebben ze zelf.
Eigen installateurs, elektriciens, stukadoors, monteurs, tegelzetters, ja zelfs eigen aannemers om een verbouwing uit te voeren als deze nodig is. En allemaal vaste mensen waar wij vertrouwen in hebben en van wie wij het werk garanderen. Dus u heeft 1 aanspreekpunt. Die het ontwerp verzorgt en de volledige werkzaamheden overziet. Met een technische kennis die verder gaat dan wat er in een keuken zit.
Dat maakt ons uniek.
Wij adviseren, ontwerpen, bouwen, ontzorgen…
En dat voor scherpe prijzen en met Nederlandse kwaliteitsproducten.
Wij spreken af op locatie, Thuis bij u in de Keuken of eventueel bij uw nieuwe woning.

En het houdt niet op!
We hebben de afgelopen jaren steeds vaker de vraag gekregen of we alleen keukens doen, waarop we helaas moesten aangeven dat dat het geval is.
Maar door onze kennis te vergroten en het team nog verder uit te breiden kunnen we nu nog veel meer: ook een badkamer of toilet is bij ons in goede handen, en voor het verdere interieuradvies hoeft u ook niet verder te zoeken.
Dus eigenlijk is Thuis in de Keuken nu Thuis in het hele Huis….

Hoofdfoto Couture Collectie
Bb3a
Bb23
Oznor